Underlandet piercing - Om oss


Linda heter skaparen av Underlandet. Underlandet tatuering och piercing är en studio i Sundsvall där vi utför tatueringar och piercar, vi håller till på storgatan 67 och bokningar görs via bokadirekt.se. Linda har piercat i 15 år ca och haft studion i 10 år. Hon öppnade sin studio helt utan kundkrets eller erfarenhet av att driva företag. Under åren har företaget vuxit och vi har idag en bred kundkrets och vi är välbesökta. Så välbesökt att Linda tog emot en lärling för att hinna med efterfrågan. Vi har utökat vår verksamhet med en webbshop och vi piercar även i Örnsköldsvik, Östersund, Hudiksvall och Umeå. 

Vilka är vi som jobbar?

Linda - Utbildad och godkänd piercare, 15 års erfarenhet. Utför alla piercings och är välkänd för en specifik medicinsk piercing som kan lindra huvudvärk och migrän, daith. Linda jobbar i alla städer. 

Jesper - Är lärling hos Linda. Utför inte alla piercingar, men utvecklas och utbildas kontinuerligt. Piercar i alla städer.  Jobbar även med administrativa arbetsuppgifter. 

Kajsa-Linn - Ansvarig för webshoppen och sociala medier.


Framtiden ser ljus ut för Underlandet. Vi planerar att utöka med fler piercingstudios och har ev en lokal i Stockholm på gång. VI har även planer på att utöka i andra städer i Norrland. Ambitionen är hög och målbilden tydlig =) Stay Tuned!